Teken- en schilderlessen voor kinderen

Lydia geeft schilder- en tekenles aan kinderen in atelier Mamré, Kloksteeg 25A in Leiden. Er zijn twee groepen:

  • op maandagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 voor kinderen vanaf 10 jaar.
  • op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
    Er worden 2 keer 15 lessen gegeven, van september tot de kerstvakantie en van januari tot in mei. Er is geen les gedurende de vakanties. Inschrijving gaat per 15 lessen en daarvoor zijn de kosten, inclusief materiaal, € 275,-

    Voor groepjes kinderen kan ook een aparte workshop gegeven worden, bijvoorbeeld als verjaardagsfeestje, zie ook bij workshops.

Steeds geldt een minimum van vier en een maximum van ongeveer 14 leerlingen (bij een volle groep wordt Lydia voor de praktische uitvoering ondersteund door haar man Alt).
Gedurende een cursus kan een proefles gevolgd worden, bijvoorbeeld om te beslissen over deelname aan de volgende serie lessen. Een proefles is niet mogelijk als eerste les van een serie van 15 lessen. Voor een proefles wordt €16,- in rekening gebracht, bij verdere deelname aan de cursus wordt dit bedrag van het cursusgeld afgetrokken.
Aanmelden kan bij Lydia, tel 06-11378077. De onderstaande folders (also as English flyers), die ook aan te vragen zijn, geven een beschrijving. Om er snel naar toe te gaan, klik hieronder:Folder voor Woensdagmiddag vanaf 6 jaar:Flyer for Wednesday afternoon from 6 years old

Voorbeelden van schilderijen gemaakt door kinderen tot 10 jaar:Folder voor maandagmiddag vanaf 10 jaar:Flyer for Monday afternoon for children from 10 years and older:

Voorbeelden van schilderijen van kinderen vanaf 10 jaar:Impressies van het kinderatelier Mamré, bij mooi weer buiten. Bij overgang lessen en ophalen van de kinderen even spelen op Pietersplein.


Bij jaarafsluiting, voor zomervakantie, tonen de kinderen hun resultaten voor ouders en grootouders.

Scroll naar boven