Schilderen op woensdag

De lessen beginnen op woensdag om tien uur in Atelier Mamré in de Kloksteeg 25A in Leiden. Onder het genot van een kopje thee of koffie geef ik een kunstbeschouwing les.
Daarna gaat iedereen aan het werk met eigen gekozen opdrachten en materialen. Bij deze intensieve lessen zijn er hooguit zes cursisten. In lessen variërend van stilleven tot landschap, portret tot model, illustraties/fantasie, zal ik u helpen enkele algemene principes te ontdekken van werken naar de waarneming.
Na drie uren les wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Er zijn cursussen van januari t/m april en van september t/m december Het gaat om twee keer 15 lessen voor € 300,- vooraf te voldoen. Voor gemiste lessen zijn er drie inhaallessen.
Als er ruimte is, kan er ook tussentijds gestart worden.

Aanmelden bij de docent, Lydia Bakker, tel 06 113 780 77.

Onderstaande, ook aan te vragen, folder geeft ook de informatie over deze lessen en toont schilderijen van Lydia Bakker. De folder moet nog aangepast worden aan de nieuwe locatie van atelier Mamré in de Kloksteeg 25A in Leiden en de cursus wordt dus vanaf september 2017 gegeven op woensdag van 10 uur tot 13 uur. De cursus gaat door als er minimaal vier cursisten zijn.
folder dec 2016

De docente aan het schilderen en impressies van de lessen:
cursus Lydia 2

woensdagmiddag les fotoklwoensdagmiddag les foto 7 okt 2015kl
maandagavond les april 2016

woensdagmiddag les april 2016

maandagavond les april 2016

maandagavond les april 2016
woensdagmiddag les foto2 7 okt 2015kl